sâmbătă, 2 iulie 2011

EPIC FAIL-URI ALE ULTIMEI GENERATII :






Baieţi şi fete dar în special Boxii16 si ceilalti care vor 'injurat' , va rog frumos.. varsta voastra stiu ca nu depaseste 12 ani , dar nici chiar sa va injur in fiecare zi , chiar daca nu faceti fata .. va rog..MIE NU IMI PUTETI FACE FATA NICI MACAR 5 , cati ati fost.. ati fost 5 si v-ati completat unul pe celalalt. Acum o sa le arat tuturor ce a iesit :



Va rog frumos sa va uitati la aceste epic-fail-uri de senzatie. Cele mai multe , din pacate , le-a avut insasi noua curva: Pamella. See ya later guys.

5 comentarii:

  1. Nu inteleg ce proces mintal pe trebuie ca sa intelegea ca sunt niste ratati ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Mary , nu e vorba de niciun proces mintal , vreau sa arat populatiei ca sunt multi oameni ratati in lumea asta , dar mai ales ca ei stau oriunde si oricat ai vrea sa le fie lor bine , ei te 'inunda' cu prostiile lor de tot cacatul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,sunt multi ratati,unul mai are decat altul.
    Am vazut destui de multi si sincer unii m-au lasat cu gura cascata.
    Dupa parerea mea,majoritatea ratatilor de pe imvu sa cred emo(nu dau nume).Bineinteles sunt si exceptii care chiar nu se dau mari ca sunt emo cum face xEmoLuw care zicea ca-si taie venele si ca a vazut-o o femeie batrana si a intrebat-o ce sunt cu taieturile alea,sau se plangea ca nu are copii pe imvu(viata virtuala) care sa o intrebe cat de adanc sa-si taie venele.Despre acest proces mintal vorbeam,cat de prost poti sa fii incat sa mananci cacat ca esti emo si defapt esti o rapandula disperata de viata,nu inteleg ce e asa greu sa faci diferenta dintre viata virtuala si viata reala.
    Ma rog.Never mind.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh , imi dau lacrimile. Bravo , esti primul om care gandeste ca mine.

    RăspundețiȘtergere